Despre mine

Speaker, trainer și facilitator pasionat de tot ceea ce înseamnă comunicare, educație și studii interdisciplinare în aceste sfere. Sunt licențiat în Drept, Jurnalism și științe ale comunicării și Teologie ortodoxă, absolvent al unui master în Relații publice și publicitate. Sunt acreditat în domeniul comunicării, trainingului și managementului proiectelor europene în cadrul Centrului Regional de Studii Nord-Est, membru în ONG-uri naționale din zona educațională, fondator al comunității Inteligența comunicațională, președinte al Asociației pentru Dezvoltare și Învățare Experiențială și autor al cărții Răspunsul instituțiilor UE la criza generată de Covid-19.

Dorința mea este de a răspândi ideile care merită împărtășite, prin intermediul articolelor și cursurilor de comunicare și cultură. Sunt interesat de filmele psihologice, muzică clasică, public speaking, fotografie, teatru, lectură (filosofie, psihologie, comunicare) și dezvoltare personală. Îmi place să fiu la curent cu noutățile din domeniile mele de interes și din cele conexe şi să învăţ permanent lucruri care să mă diferenţieze de ceilalţi. Urăsc minciuna și impostura, dar iubesc organizarea și simplitatea. Îmi place să călătoresc și să dăruiesc. De aceea, te invit să pornim împreună într-o călătorie a cunoașterii, în care să putem dărui și primi permanent ceva valoros.

+
Cursuri susținute
+
Persoane formate
+
Ore de training
+
Ani de experiență în comunicare și formare

Valori

Misiune

Ne propunem să ajutăm adulții și copiii să-și atingă potențialul, să comunice eficient și să câștige timp pentru a trăi o viață cu semnificație.

Pentru orice propunere sau colaborare care ține de comunicare și domenii conexe, mă poți contacta fără ezitare!

Contact

Inteligența comunicațională reprezintă capacitatea de a gestiona comunicarea pentru a atinge un scop.

ADDRESS:

Piatra-Neamt

Phone:

+40740823278

E-mail:

mihai_parfeni@yahoo.com

Formular de feedback